Over ons

In 2018 hebben we na een lange periode van denken, praten, denken en nog meer praten de stap genomen om deze webshop te starten. De naam KLEINGOED is gekozen omdat de betekenis van KLEINGOED is kinderen. Goed is tevens een Twentse woord voor kleding.

Wij zijn begonnen met Pimsa kidswear als unisex modemerk. Pimsa is een Nederlands modemerk voor baby's en kinderen van 0-6 jaar. Zachte kleuren, een comfortabele pasvorm, het gebruik van duurzame stoffen en unieke prints zijn kenmerkend voor het label.  Alle kleding wordt ontworpen in Nederland en op een eerlijke manier geproduceerd in Turkije of Portugal. Daarna is een tweede kledingmerk toegevoegd. Dit merk heet Mòi Kidz, een IJslandse kidscollectie met een urban style. Gemaakt van comfortabele stoffen en geproduceerd in Portugal. Mòi Kidz heeft kledingmaten van maart 56-68 tot en met 134-140, in leeftijden van 0 tot 10 jaar.

Tevens voeren wij het merk Little Dutch voor ons assortiment speelgoed. Little Dutch is een sprankelend label voor de allerkleinsten. Alle producten zijn met grote zorg ontwikkeld voor iedere baby.

Wij wensen u veel winkelplezier!

Liefs,

KLEINGOED

 

© 2018 - 2021 KLEINGOED baby- en kinderkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel