Over ons

In 2018 is er na een lange periode van denken, praten, denken en nog meer praten de stappen ondernomen om deze webshop te starten. Erg blij zijn we met het restultaat.

De naam KLEINGOED is gekozen omdat de betekenis van KLEINGOED is kinderen. Goed is tevens een Twentse woord voor kleding.

Op dit moment voeren wij Pimsa kidswear als unisex modemerk. Pimsa is een Nederlandse modemerk voor baby's en kinderen van 0-6 jaar. Zachte kleuren, een comfortabele pasvorm, het gebruik van duurzame stoffen en unieke prints zijn kenmerkend voor het label.  Alle kleding wordt ontworpen in Nederland en op een eerlijke manier geproduceerd in Turkije of Portugal. Met de voorjaars- en zomercollectie is hierbij een kledingmerk toegevoegd. Dit merk heet Mòi Kidz, een IJslands kidscollectie met een urban style. Tevens gemaakt van comfortabele stoffen en geproduceerd in Portugal.

Tevens voeren wij het merk Little Dutch voor ons assortiment speelgoed. Little Dutch is een sprankelend label voor de allerkleinsten. Alle producten zijn met grote zorg ontwikkeld voor iedere baby.

Wij wensen u veel winkelplezier!

Liefs,

KLEINGOED

 

© 2018 - 2019 KLEINGOED baby- en kinderkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel